Εμφυτευματα Δοντιων-Ένα πλάγιο δόντι

Με τα εμφυτευματα δοντιων μπορούμε να αποκαταστήσουμε ακόμα και ένα μεμονωμένο δόντι στην πλάγια περιοχή, τόσο στην άνω, όσο και στην κάτω γνάθο.

Εμφυτευματα δοντιων – Εμφυτευση

Όπως σε κάθε εμφυτευση, έτσι και στην περίπτωση που θέλουμε να τοποθετήσουμε ένα μεμονωμένο εμφυτευμα ( μονήρες εμφυτευμα ) είναι σημαντικός ο σχολαστικός σχεδιασμός και η τομογραφία εμφυτευματων. Με ένα μεμονωμενο εμφύτευμα μπορούμε να αποκαταστήσουμε ένα κενό τόσο στην κάτω γνάθο

Εμφυτευματα δοντιων - Ενα δοντι στην κατω γναθο Εμφυτευματα δοντιων – Ενα δοντι στην κατω γναθο

, όσο και στην άνω γνάθο αποκαθιστώντας έτσι την λειτουργία και αισθητική του στόματος.

Εμφυτευματα δοντιων - Ενα δόντι στην ανω γναθο Εμφυτευματα δοντιων – Ενα δόντι στην ανω γναθο

ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που θα πρέπει να γίνει πρώτα ανάπλαση της γνάθου ή ανύψωση ιγμορείου, έστω και για ένα δόντι.

Εμφυτευματα δοντιων - Ενα δοντι & Sinus Lift Εμφυτευματα δοντιων – Ενα δοντι & Sinus Lift

Εμφυτευματα δοντιων – Προσθετικη αποκατασταση

Όσον αφορά την προσθετικη αποκατασταση, λαμβάνοντας υπ’ όψη τις ιδιαιτερότητες της κάθε περίπτωσης μπορούμε να κατασκευάσουμε μια κοχλιωτή,

Μονήρες κοχλιούμενο εμφυτευμα στην άνω πλάγια περιοχή Μονήρες κοχλιούμενο εμφυτευμα στην άνω πλάγια περιοχή

ή μια συγκολλούμενη αποκατασταση.

Μονήρες συγκολλούμενο εμφυτευμα στην κάτω πλάγια περιοχή Μονήρες συγκολλούμενο εμφυτευμα στην κάτω πλάγια περιοχή

Με ένα μεμονωμένο οδοντικο εμφυτευμα ( μονηρες εμφυτευμα ) μπορούμε να αποκαταστήσουμε ένα, δύο ή ακόμα και περισσότερα κενά στο στόμα.

Εμφυτευματα δοντιων - Μονηρη εμφυτευματα Εμφυτευματα δοντιων – Μονηρη εμφυτευματα

Τα εμφυτευματα δοντιών είναι ένα συντηρητικός και βιολογικός τρόπος για να αποκαταστήσουμε την απώλεια δοντιών, καθώς δίνουμε λύση στο σημείο που έχει το πρόβλημα χωρίς να τροχίζουμε και να εξασθενούμε τα διπλανά δόντια, ιδιαίτερα όταν αυτά είναι απολύτως υγιή.

Εμφυτευματα δοντιων - Μονηρη εμφυτευματα Εμφυτευματα δοντιων – Μονηρη εμφυτευματα

Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί ασθενείς, οι οποίοι έχουν ήδη θήκες και γέφυρες στα δόντια τους,όταν χάσουν κάποιο δόντι προτιμούν μια αποκατάσταση με εμφυτεύματα δοντιών, παρά ν’ αντικαταστήσουν τις παλιές αποκαταστάσεις με καινούργιες γεφυρες.

Θέλετε ένα δωρεάν συμβουλευτικό ραντεβού;

Συνειδητοποίησα ότι είχα να γελάσω για πολλά χρόνια.Έκυβα το στόμα με το χέρι μου, φοβόμουν να μιλήσω, δεν έβγαινα έξω. Ευτυχώς που το πήρα απόφαση! Δεν θα φανταζόμουν ποτέ ότι θα ξεκινούσα μια νέα, χαρούμενη ζωή.
Δανάη Σ.
⭐⭐⭐⭐⭐

ΒΙΝΤΕΟ - ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΝΌΣ ΔΟΝΤΙΟΥ