Picture of Αλέξανδρος Παπασωτηρίου
Αλέξανδρος Παπασωτηρίου

Ο Δρ. Αλέξανδρος Παπασωτηρίου αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Αννοβέρου της Γερμανίας και συνέχισε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Ludwig-Maximilian του Μονάχου, όπου απέκτησε τον τίτλο του Διδάκτορος και την Ειδικότητα στην Χειρουργική Στόματος.

Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα με μια αποκατάσταση με εμφυτευματα δοντιων;

Facebook
Twitter
LinkedIn

Εκατομμύρια άνθρωποι εμπιστεύονται τα εμφυτεύματα δοντιών σε όλο τον κόσμο για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

pleonektimata

Διαβάστε πως νοιώθουν και πως μπορεί ν’ αλλάξει και η δική σας η ζωή μετά από μια εμφύτευση:

Αισθητική. Τα εμφυτευματα δοντιων έχουν την αίσθηση και την εμφάνιση των δικών σας φυσικών δοντιών. Καθώς αυτά ενσωματώνονται στην γνάθο, είναι μια μόνιμη λύση.
Ομιλία. Οι οδοντοστοιχίες δεν είναι σταθερά στερεωμένες στο στόμα, αλλά κάθονται πάνω στα ούλα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει δυσκολία στην ομιλία σε ορισμένους φθόγγους, ενώ αν η κινητικότητα είναι μεγαλύτερη τότε μπορεί η ομιλία να είναι ιδιαίτερα προβληματική. Τα σταθερά εμφυτεύματα σας επιτρέπουν να μιλάτε και να γελάτε ξένοιαστα, χωρίς προβλήματα.
Φυσικότητα. Καθώς τα εμφυτευματα ενσωματώνονται στον οργανισμό, γίνονται μέρος του εαυτού σας.
Μάσηση. Οδοντοστοιχίες που κουνιούνται και «παίζουν» μπορεί να κάνουν την μάσηση ιδιαίτερα δύσκολη. Τα εμφυτευματα δοντιων λειτουργούν σαν τα δικά σας, φυσικά δόντια. Έτσι μπορείτε να φάτε ότι επιθυμείτε χωρίς δυσκολίες ή πόνο.
Αυτοπεποίθηση. Με τα εμφυτευματα δοντιων μπορείτε να ξαναποκτήσετε το χαμόγελό σας και να νοιώσετε καλύτερα για τον εαυτό σας.
Στοματικήη υγεία. Με τα εμφυτεύματα προστατεύουμε τα δικά σας φυσικά δόντια, καθώς δεν τα τροχίζουμε, όπως θα κάναμε για μια γέφυρα. Τα μεμονωμένα εμφυτεύματα επιτρέπουν καλύτερη πρόσβαση της οδοντόβουρτσας και μια καλύτερη στοματική υγιεινή.
Αντοχή. Τα εμφυτεύματα είναι πολύ σταθερά και ανθεκτικά. Με την κατάλληλη φροντίδα μπορούν να κρατήσουν για μια ζωή.
Άνεση. Οι κινητές οδοντοστοιχίες είναι ακριβώς αυτό: κινητές. Με τα εμφυτευματα δοντιων δεν χρειάζεται πια να βγάζετε και να ξαναβάζετε τις κινητές οδοντοστοιχίες στο στόμα, ενώ γλυτώνετε μια και καλή από τα μαξιλαράκια και τις στερεωτικές κόλλες.

Περισσότερα Άρθρα

Doctor choosing tooth implants with female patient in modern dental clinic

Εμφυτεύματα δοντιών – υπέρ και κατά

Τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι ένας δημοφιλής και αποτελεσματικός τρόπος για την αντικατάσταση των δοντιών που λείπουν, αλλά όπως κάθε ιατρική διαδικασία, έρχονται

Dentist explaining dental implant procedure to patient

Εμφυτεύματα δοντιών – άνω γνάθος

Τα οδοντικά εμφυτεύματα έχουν φέρει επανάσταση στον τομέα της οδοντιατρικής παρέχοντας μια μόνιμη λύση για τα δόντια που λείπουν. Το οδοντικό εμφύτευμα

Dentist holding teeth model with metal dental implant

Εμφυτεύματα δοντιών – κάτω γναθος

Τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι πλέον μια δημοφιλής λύση για την αντικατάσταση των δοντιών που λείπουν στην κάτω γνάθο. Το οδοντικό εμφύτευμα είναι

Woman choosing tooth implant looking at mirror in modern dental clinic

Εμφυτεύματα δοντιών – διαδικασία

Τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι ένας δημοφιλής και αποτελεσματικός τρόπος για την αντικατάσταση των δοντιών που λείπουν ή έχουν καταστραφεί. Είναι σχεδιασμένα να